Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!

O podjetju

Dobrodošli v spletni trgovini Viskirum.si, ki se ponaša z največjim izborom vrhunskih žganih pijač v Sloveniji. Spletno trgovino Viskirum.si  upravlja podjetje Viskirum, d.o.o., Špindlerjeva ulica 2e, 2310 Slovenska Bistrica. Podjetje Viskirum, d.o.o., je zasebno podjetje s tridesetletnimi izkušnjami pri prodaji žganih pijač in vin. Naša glavna dejavnost sta uvoz in distribucija žganih pijač.

Pri svojem delu večino pozornosti namenjamo žganim pijačam. Če ste naveličani omejenega izbora vsakdanjih žganih pijač iz supermarketov in želite postati del sveta vrhunskih žganih pijač kot nekdo, ki ima lasten okus, ki svojo pijačo rad izbira sam, in ne po nareku multinacionalk, potem ste na pravi spletni strani. Naša spletna trgovina Viskirum.si, v kateri najdete okrog 2000 vrst najrazličnejših kakovostnih žganih pijač iz vsega sveta, vam omogoča prav to.

Vrhunski whisky je plemenita žgana pijača z irskimi in s škotskimi koreninami, ki so jo njeni izumitelji upravičeno poimenovali kar "voda življenja". Zaradi svojega edinstvenega okusa in značilnosti je whisky v svetu gurmanskih užitkov nepogrešljiv.

V naši ponudbi najdete whiskyje, ki so med najbolj cenjenimi na svetu, tako med poznavalci in strokovnjaki, kot med potrošniki in drugimi ljubitelji izvrstnega whiskyja. Ves čas bomo skrbeli za najboljšo, tako tradicionalno, kot sodobno ponudbo whisk-jev najrazličnejših stilov in okusov, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše gurmane. Nudimo osebni pristop in pester izbor odličnih škotskih, irskih, ameriških, azijskih in še mnogih drugih whiskyjev. Navdušili bomo vse, ki radi raziskujete nove nenadomestljive in sofisticirane note ter okuse in iščete možnosti osebnega izbora.

Poleg whiskyjev pa vam v naši spletni trgovini Viskirum.si ponujamo tudi vrhunsko ponudbo drugih žganih pijač. Tako boste na svoj račun prišli tudi ljubitelji vrhunskih rumov z vsega sveta, francoskega konjaka, premium angleških in ostalih ginov, tequil, vodk, absinthov in drugih žganih pijač.

Obiščite nas in z veseljem Vam bomo po svojih najboljših močeh pomagali z odgovori in nasveti pri vstopu v svet vrhunskih žganih pijač. Spletna trgovina Viskirum.si obratuje z namenom izpolnjevanja želja svojih strank, zato nam bodo v veliko pomoč Vaša mnenja, želje in tudi Vaše kritike.

Oglejte si tudi naše novosti, prijavite se na naše elektronske novice in postanite del naše zgodbe. Vabimo Vas k ogledu naše pestre ponudbe, za vsa morebitna vprašanja pa smo vedno na voljo na e-pošti [email protected] ali po telefonu +386 (0)41 680 537.

Uživajte v naši ponudbi.

Viskirum d.o.o.
Gregor MucDobrodošli v spletni trgovini podjetja Viskirum d.o.o. Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

S klikom na gumb Vstop potrjujete, da ste starejši od 18 let.